Made in HimmerLand har åbnet billetsalget med et super KØB 4 – BETAL FOR 3 tilbud

Med hastige skridt nærmer vi os julen, og med den følger også billetsalget til næste udgave af golfturneringen Made in HimmerLand. Du kan komme med for under 500 kroner.

Hvis du vil opleve golf i absolut verdensklasse på dansk grund, så kan du fra torsdag den 15. december købe din egen, din vens, din mors, brors eller fars billet til golfturneringen Made in HimmerLand, der bliver afviklet fra den 6. til den 9. juli 2023.

Det er niende gang turneringen løber af stablen, og i denne omgang vil der være mulighed for at købe to typer af billetter. Der udbydes partout-billetter for 495 kroner stykket og en ”Friends & Family 4 pack”, hvor du kan købe fire billetter for tre billetters pris, altså 1485 kroner. Børn og unge under 15 år deltager gratis. 

– Det er et spørgsmål om at gøre det så gennemskueligt som muligt. Størstedelen af vores billetsalg de foregående år har været partout, så derfor har vi valgt at skrotte dagsbilletter – der kan muligvis blive åbnet for salg af enkelte dagsbilletter ved indgangen. Til gengæld er prisen for en partout ikke meget højere end hvad en enkelt dagsbillet kostede sidste år, fortæller CEO og promoter for turneringen, Flemming Astrup.

KØB BILLETTER HER

Mere for mindre

Selvom billetterne har fået et dyk i pris, så betyder det ikke at gæster kan se frem til et mindre arrangement, tværtimod. Til dem der har været forbi Made in HimmerLand før, så vil man møde et setup, der minder mere om de tidlige år.

Heriblandt et udvidet ”Food og Beverage” område i teltbyen, hvor der også vil blive opsat scene med livemusik torsdag, fredag og lørdag. Derudover kan gæster se frem til gratis parkering hele ugen.

– Vi er glade for at turneringen har fået en god plads på kalenderen, hvor der er sommerferie, vejret er mere stabilt og der spilles om point til Ryder Cup. Det betyder også at det bliver et oplagt Friends and Family event, hvor hele familien kan komme til HimmerLand og få en god uge, siger Flemming Astrup.

Billetter til Made In HimmerLand 2023 kan købes fra torsdag den 15. december. KØB BILLETTER HER

Fakta:

Golfturneringen Made in HimmerLand er Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed. Turneringen har en præmiesum på hele 23,3 millioner kroner og er en del af DP World Tour, der bliver spillet verden over. Made in HimmerLand har fået international opmærksomhed af flere omgange, men især det ikoniske 16-hul med øgenavnet Himmerland Hill er en spiller- og publikumsfavorit. Vi har endnu ikke haft en dansk vinder af turneringen, men flere har været oppe og snuse til sejren. Sidste år vandt engelske Oliver Wilson.

Billettype: Pris:
Partout (man-søn) 495,- pr person
Friends & Family 4-pack 1485,- (371,- pr person)
Unge under 15 år (f.2008) Gratis

KØB BILLETTER HER