Mathias Gladbjerg i spidsen for Indoor Golf Group Championship

Mathias Gladbjerg iførte sig torsdag sine fineste shorts og skød sig i front ved Indoor Golf Group Championship

Mathias Gladbjerg satte torsdag middag overliggeren højt ved årets første ECCO Tour Virtual Series på Trackman. Ved Indoor Golf Group Championship gik Gladbjerg i dag de 18 huller på PGA National i Florida i fire under par, 66 slag. 

Runden blev afviklet på Trackman i Blåvand, men i anledning af at denne uges bane ligger i Florida, var Mathias Gladbjerg klædt i shorts. 

– Det er bare rart at have shorts på, griner Gladbjerg efter den imponerende runde, der lige nu giver ham føringen ved Indoor Golf Group Championship. 

– Jeg synes, det er svært at sige, hvad sådan en runde rækker til. Umiddelbart har jeg en følelse af, at den nok skulle have været lidt lavere for at vinde, men lad os se. Om ikke andet burde jeg kunne slutte i top-5, fortæller Gladbjerg, der må vente seks dage inden skæbnen er afgjort. 

I alt er der 100.000,- i præmiesum i denne første afdeling af ECCO Tour Virtual Series, og initiativet falder på et tørt sted, mener vestjyden. 

– Jeg synes, det kører virkelig godt med simulatorgolf. Det er klart, at på nogle områder er det ikke helt det samme som at spille udendørs, men Trackman har virkelig gjort et godt stykke arbejde, og det er blevet meget mere realistisk de senere år, forklarer Mathias Gladbjerg. 

– Konceptet har helt klart min fulde opbakning, og jeg kan ikke komme på et bedre alternativ til turneringsgolf og en bedre træningsmotivation i disse tider, slutter Gladbjerg. 

Afgøres først på onsdag
Feltets øvrige spillere har indtil onsdag i næste uge til at slå Gladbjerg af tronen. Hver spiller får kun et forsøg, men bestemmer selv, hvor og hvornår runden skal afvikles, dog senest onsdag 17. marts. 

Kan kvalificere sig til Made in HimmerLand
Efter denne uges Indoor Golf Group Championship resterer stadig to afdelinger af ECCO Tour Virtual Series, og den bedste spiller på en samlet rangliste får et wild card til Europa Tour turneringen, Made in HimmerLand til maj. 

I skrivende stund har ni spillere gennemført deres runde, og således mangler 144 stadig at spille sætte en score. Du kan se stillingen og følge med LIVE, så snart en spiller er på banen.