Nicolaj Tinning er bedste dansker ved Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Nicolai Tinning har gået en stærk runde på anden dagen af Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies, hvor vejret igen har vist sig fra sin gode side. Nicolai gik i går en runde i én under par. I dag slog han ud klokken ni på hul ti, hvor han turnede i par efter to birdies og to bogeys.
På banens forni skete der for alvor gode ting for Nicolai. Par fem hullet hul syv blev spillet i medvind, her slog Nicolai et super drive ud midt i banen, hvorfra han kunne slå et kort jern op på green 12 meter fra hullet. Det putt fik Tinning i og den eagle rykkede ham til to under par. Med en par på hul otte og ni, har Nicolai en samlet score på tre under par og en delt 12. plads efter anden runde. 

Marcus Helligkilde der i går fik en lidt hård start på turneringen, har også i dag spillet en god runde. en flot runde i 68 slag (-3) gør at Marcus har flyttet sig selv indenfor cuttet. Med en god omgang selvtillid fra sejren i Finland, har den 24-årige Marcus blod på tanden til morgendagens “movingday”.

Cuttet for turneringen er +1.

Danskere der klarede cuttet:

Nicolai Tinning (-1)

Emil Elkjær Petersen(a) (-2)

Nicolai Kristensen (-1)

Martin Simonsen (-1)

Marcus Helligkilde (-1)

Oliver Hundebøll (E)

Morten Ørum Madsen (E)

Peter Launer Bæk (+1)

Turneringen føres af svenske Jesper Svensson i minus syv her.