Nye baneejere vil skabe vestjysk golfmekka: Inviterer til ECCO Tour fest

Storådalens Golfklubs bane i flotte omgivelser
Storådalens Golfklubs bane i flotte omgivelser

18. december: Mangler du en julegave, så kan du nederst i artiklen finde inspiration og gøre en god handel.

Der kommer hele tiden nye produkter, som lågerne i ECCO Tourens julekalender bliver åbnet.

Nyt højdepunkt på kalenderen for både spillere og sponsorer
Det ligner bestemt et af årets højdepunkter, når ECCO Tourens slutspil, FREJA Final 4Four indledes med Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub i Holstebro fra 19. – 23. september 2016.

Både ThistedForsikring som titelsponsor og Storådalens Golfklubs nye ejere har store ambitioner for turneringen, som vil blive en stor fest for både spillere og sponsorer.

Nye ejere med gode intentioner
– Vi er stolte og glæder os til at byde ECCO Touren velkommen, fortæller den ene af klubbens to nye ejere, John Gråkjær.

– Grundlaget for, at vi har overtaget Storådalens Golfklub, er, at vi synes klubben med sin naturskønne bane, klubhuset og restauranten fortjener at være en del af de tilbud, der er i Holstebro. Banen ligger ganske centralt og i et virkelig flot område, hvor den snor sig langs Storåen. Og udsigten fra klubhuset har jeg ikke oplevet flottere i Danmark. Så ved at lægge billet ind på en ECCO Tour allerede næste år, håber vi, at vi kan fremskynde markedsføringen af en bane, som folk bør besøge og prøve kræfter med, uddyber John Gråkjær. (Se drone-video af banen nederst)

– Der er allerede foretaget enkelte ændringer på banen, siden vi overtog den, og der kan godt være flere på vej. Det er vigtigt for os, at banen er spillevenlig for spillere på alle niveauer og ikke blot sjov for elitespillere. En spillevenlig bane, hvor man kan lave en masse point, hvis man selvfølgelig spiller ordentligt, efterfulgt af noget god mad til en god pris, tror vi på, er vejen frem, forklarer Gråkjær.

Storådalens Golfklubs klubhus og restaurant
Storådalens Golfklubs klubhus og restaurant

Vil skabe vestjysk golfmekka
Holstebro har i flere år været kendt for den anerkendte Holstebro Golfklub, hvor begge de to ejere, John Gråkjær og Eiler Thomsen, også har en lang fortid. Og ejerskabet i Storådalens Golfklub skal ikke bruges til at bekrige naboklubben men snarere på at skabe et vestjysk golfmekka.

– I kampen om de danske golfspillere, bør det være en stor fordel at have to fantastiske golfbaner i samme by. Nu ligger opgaven bare i at få forklaret alle danske golfspillere, at den næste golfferie eller tur skal gå til Holstebro, hvor vi har to fantastiske baner, gode restauranter, hoteller og meget mere, uddyber Gråkjær.

Sponsorer og Pro-Am gæster skal have en fantastisk oplevelse
Og en ECCO Tour finaleturnering med 78 professionelle spillere tilsat op i mod 300 sponsorer og Pro-Am gæster er en god mulighed for at markedsføre banen. De to nye baneejere, John Gråkjær og Eiler Thomsen, har selv erfaring med at deltage ved ECCO Tourens Pro-Ams, og de ved godt, hvad der fungerer.

– Vi vil gerne centrere oplevelsen for sponsorer og Pro-Am gæster omkring en god aften mellem de to pro-am dage. Derfor har vi allerede booket os ind i Musikteatret i Holstebro. Her bliver der fokus på hygge, god mad og vin og noget god underholdning, for det er vigtigt, at alle deltagerne får en fantastisk oplevelse. Og med både Hotel Royal og Hotel Schaumburg inden for gåafstand, så tror vi på, at vi har konceptet på plads, slutter John Gråkjær.

Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub. Checken overrækkes her af direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.
Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i 2015. Checken overrækkes her af direktør i ThistedForsikring, Dennis René Petersen.

Golfglad titelsponsor glæder sig til ny bane
Også hos titelsponsor, ThistedForsikring, er der stor glæde over, at man fortsat afvikler Thisted Forsikring Championship i Holstebro.

– Vi er glade for, at turneringen fortsat bliver afviklet i Holstebro, og vi glæder os til at prøve kræfter med den “nye” bane. Vores firma er som navnet afslører solidt forankret i det nordvestjyske, og derfor er vi glade for, at vi fortsat kan have vores turnering på disse kanter, fortæller Dennis René Petersen, direktør i ThistedForsikring.

ThistedForsikring meget involveret i golfen
Det er tredje år, at Thisted Forsikring lægger navn til en ECCO Tour, og den succesfulde virksomhed er blandt de virksomheder, der strategisk benytter golf og især ECCO Tour i deres markedsføring.

– ECCO Touren er for os et sted, hvor vi kan kræse lidt ekstra for vores kunder, som får mulighed for at spille golf med nogle af Danmarks bedste golfspillere. Flere af spillerne er jeg sikker på, vil være at finde på Europa Touren i løbet af to til tre år, uddyber Dennis René Petersen, der også har involveret firmaet i én bestemt ECCO Tour profil.

– Vi har været med til at sikre Martin Ovesen et økonomisk fundament, som i 2015 gjorde det muligt for ham at spille et par Europa Tour turneringer samt kvalifikation til Europa Touren. Det glippede desværre for Martin, men vi har også i 2016 valgt at involvere os i ham, så det økonomiske fundament er på plads i forhold til at blive en af de næste danskere, vi ser på Europa Touren, slutter Dennis René Petersen.

Har du lyst til at prøve kræfter med Storådalens Golfklub, så kan du på NorthSide Charity Challenge auktionen nu byde på 4 x greenfee til den smukke bane.

*NorthSide Charity Challenge auktionen er åben: Se om der er noget for dig
NorthSide Charity Challenge auktionen er åben, og du kan allerede nu gøre end god handel og sikre dig en ekstra julegave, mens du støtter de hjemløse i Aarhus samt udviklingen af de professionelle golfspillere i Danmark.

Gør en god handel på auktionen nu.
Gør en god handel på auktionen nu.

Har du eller dit firma produkter, som du ønsker at tilføre auktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Brian Vester på [email protected]. Auktionen løber helt til juni, men vi hører gerne fra dig i dag.

Gå til auktionen her.

Lige nu på auktionen:

 • Greenfee til Storådalens Golfklub
 • Eksklusiv puttelektion med Mark Haastrup (op til 6 personer)
 • Greenfee billetter til Korsør Golfklub
 • Greenfee billetter til Kokkedal Golfklub
 • Greenfee billetter til Skjoldenæsholm Golf Center
 • Fuldtidsmedlemskab til Kellers Park Golf Club
 • VIP golfdag for 4 personer på Kellers Park Golf Club
 • Eksklusivt ECCO Tour pro-am hold (3 personer)
 • Lucas Bjerregaard golfsæt (3-9 jern)
 • Morten Ørum Madsens signerede golfsko
 • Golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter inkl. ophold i suite m/udsigt og 3 retters egnsgourmet.
 • Greenfee til Green Eagle Golf Club ved Hamborg
 • Lucas Bjerregaards Titleist Tour Staff Golfbag med navn
 • Steen Tinnings Wilson Golfbag med samtlige spillerautografer fra Made in Denmark 2015
 • 2 x VIP Partoutbilletter til NorthSide
 • 2 x VIP Partoutbilletter til Tinderbox
 • 2 x Greenfee med frokost og øl/vand til Lyngbygaard Golf
 • ECCO Travel Cover

Se alle auktioner her.

Det anbefales desuden, at du holder øje med NorthSide Charity Challenge auktionen, da den løbende opdateres.