Sejren udeblev for Højgaard, da islænding vandt Mediter Real Estate Masters

Gudmundur Kristjansson vinder Mediter Real Estate Masters 2019

Gudmundur Kristjansson snuppede torsdag sin første ECCO Tour sejr, da han vandt Mediter Real Estate Masters. Nicolai Højgaard sluttede som nummer fire i det stærke felt.

Islandske Kristjansson førte fra start til slut, og selvom positionen var uvant, viste han ingen tegn på nerver. Aldrig var han – trods den tiltagende brise – i fare for at blive fanget, og på de sidste huller var forspringet stort nok til at cruise sejren hjem.

Med en runde i 66 slag og samlet 12 under par vandt han med tre slag til nærmeste forfølger, Jarand Ekeland Arnøy fra Norge. Den franske Challenge Tour spiller, Mathieu Fenasse, der tidligere har vundet på PGA Catalunya Resort, sluttede på tredjepladsen i otte under par. 

Højgaard blev bedste dansker
Nicolai Højgaard blev bedste dansker på en delt fjerdeplads i seks under par. Selvom Højgaard forpassede sejren i sin første start som professionel, er der alt mulig grund til optimisme.

Feltet ved Mediter Real Estate Masters er særdeles godt, og med en lang række Challenge Tour spillere i feltet, så må en fjerdeplads siges at være mere end godkendt. Talentet blev vist frem, og på søndag, når PGA Catalunya Resort Championship starter på selvsamme anlæg, vil 17-årige Højgaard være blandt favoritterne.

Nicolai Højgaard sluttede som nummer fire ved Mediter Real Estate Masters

Frederik Dreier og Niklas Nørgaard Møller fik en fin start på sin 2019-sæson og sluttede som nummer 10. Sidstnævnte Møller kom stærkt igen efter en skidt førsterunde i tirsdags, og med to runder i 66 slag onsdag og torsdag peger pilen op ad for feltets ukronede longhitter-konge.

Nicolai Kristensen og Lasse Jensen sluttede på en delt 16. plads i tre under par. En femdobbelt bogey på anden runde ødelagde en ellers rigtig god turnering for Nicolai Kristensen, der dog fik vist, at han er klar til at spille med om sejrene på PGA Catalunya Resort igen i år.

Du kan se resultatet af Mediter Real Estate Masters her

ECCO Tour Winter Series 2019 fortsætter på søndag, hvor PGA Catalunya Resort Championship indledes. Følg med på Eccotour.org eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.