Sponsor

Oversigt over sponsorer

Her kan du se en oversigt over ECCO Tourens sponsorer og partnere.

ECCO Tourens sponsorer tilbydes i 2021 deltagelse i mere end 20 forskellige Pro-Am’s eller rejser, der alle afvikles

Klik på billedet for at læse eller downloade

på toptrimmede baner med fuldt setup, masser af underholdning, forplejning, selskab af en professionel golfspiller på alle 18 huller, stort præmiebord mv. – Der er således gode muligheder for at invitere forretningsforbindelser, kunder, ansatte etc. på en VIP Golfoplevelse.

Sponsoraterne er inddelt i seks grupper der starter med Match Partner til en pris af 12.500 kr. og derefter Tour Partner til 15.000 kr.

Tour Partner sponsoratet indeholder et klippekort med 10 klip, som kan bruges til køb af Pro-Am hold. Da holdene koster fra 3 klip, kan man altså med et Tour Partner sponsorat til 15.000 kr. sikre sig deltagelse i hele 4 Pro-Ams, inklusive vores sæsonstarts-arrangement på Rømø i maj måned.

Ønsker man lidt flere Pro-Am´s i pakken er der yderligere fem muligheder til priser fra 27.000,- og opefter.

Udover Pro-Am holdene får sponsorerne en lang række andre fordele, herunder eksponering på website, mulighed for opstilling af TV skilte, invitation til VIP arrangementer, ligesom Pro-Am’s i udlandet også kan inkluderes i pakkerne.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for dit firma, kan du læse vores Online Prospekt her – og du er også meget velkommen til at kontakte:

Titel & Presenting Sponsorer
 
VIP Sponsorer
blank pgacat
Pro Sponsorer
blank blank
Tour Sponsorer
blank blank blank
Tour Partner
commentum etk-ems
peterlarsen golfbox scandic125
blank