Store navne klar til ECCO Tour åbning i Spanien

Joachim B. Hansen er blandt de største navne ved Mediter Real Estate Masters, der begynder tirsdag. Kan Hansen give ECCO Tour profilerne baghjul?

Tirsdag begynder årets første ECCO Tour turnering, når Mediter Real Estate Masters afvikles på PGA Catalunya Resort. Og for de talentfulde ECCO Tour spillere, så byder Mediter Real Estate Masters på ekstra modstand i form af etablerede Challenge Tour spillere med masser af Europa Tour erfaring.

På startlisten findes nemlig navne som Joachim B. Hansen, det svenske stortalent Marcus Kinhult, Joel Sjöholm og den tyske Europatour spiller Florian Fritsch samt hjemmebaneprofilen Jordi Garcia Pinto, som alle er blandt de største favoritter. Førstnævnte Joachim B. Hansen skal forsøge at spille sig tilbage på Europa Touren, hvor han i 2016 desværre mistede sit kort.

Joachim B. Hansen vil spille med om sejren
– Jeg har tidligere brugt ECCO Tour Winter Series til at spille mig i form til en Challenge Tour sæson, og jeg er glad for, at jeg kan gøre det igen i år, fortæller Joachim B. Hansen, der senest i 2015 spillede med ved Winter Series. 

– I 2015 spillede jeg også med her på PGA Catalunya, og selvom det var uden den store resultatmæssige succes, så var det en god måde at komme i gang på. Og sæsonen gik jo også, som den skulle senere hen, forklarer Hillerød-spilleren, som dengang kvalificerede sig til Europa Touren via en samlet femteplads på Challenge Tour ranglisten.

Joachim B. Hansen ved dog godt, at feltet ved ECCO Tour Winter Series er godt, og at der skal spilles god golf, hvis man skal have en chance for at løfte vinderchecken på 67.500 kroner i Mediter Real Estate Masters.

– Hvis jeg ikke spiller op til mit bedste, så kommer jeg ikke til at blande mig i topstriden. Og selvom det vigtigste for mig naturligvis er, at jeg er klar til Challenge Touren begynder i marts, så håber jeg da, at jeg kan spille med om sejren. Niveauet er bare rigtigt højt, og der er mange gode spillere på ECCO Touren, men det skal blive godt at komme ud og kæmpe med dem, slutter Joachim B. Hansen.

Marcus Kinhult er igen i år med ved Mediter Real Estate Masters på PGA Catalunya Resort. Kan den 20-årige svenske golf-komét sætte ECCO Tour profilerne på plads?

Svensk kæmpetalent til start igen
Foruden Joachim B. Hansen, så skal ECCO Tour feltet også stå imod det svenske stortalent, Marcus Kinhult, som fortsat lader det helt store gennembrud vente på sig.

– Det er dejligt, at jeg kan være med ved ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya Resort igen. Det er et fantastisk resort med imponerende baner og træningsfaciliter, og derfor er det en oplagt måde at komme i gang med sæsonen, siger Marcus Kinhult, der for tredje år på stribe er med ved ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya.

20-årige Kinhult spillede sidste sæson både på Europa Tour og Challenge Tour, uden at det lykkedes ham at sikre sig et Europa Tour kort til i år. Men mon ikke 2017 bliver året, hvor det indiskutable kæmpe-potentiale bliver udløst og Kinhult for alvor bliver Europa Tour klar.

Marcus Kinhult og Joachim B. Hansen får lov at nyde hinandens selskab de første to runder af Mediter Real Estate Masters, med Challenge Tour spiller, Mark Haastrup, som kompetent tredjemand.

Hvem bliver årets profiler og stjerneskud?

Benjamin Poke vandt Mediter Real Estate Masters 2016. Bliver Furesøspilleren et af årets store ECCO Tour profiler?

Mediter Real Estate Masters er årets første turnering, og vil derfor være første indikation på, hvilke danske talenter, der skal dominere på ECCO Touren i 2017. Og der er flere om buddet, end der har været i rigtigt mange år.

På listen over de mest interessante navne er; Daniel Løkke, Mads Søgaard, Christian Gløët, Benjamin Poke, Martin Leth Simonsen, Patrick Winther, Victor Østerby, Philip Ulveman Juel-Berg, Nicolai Tinning, Oliver Suhr, Mathias Gladbjerg, Niklas Nørgaard Møller og ny-professinelle Frederik Andersen

Mediter Real Estate Masters starter tirsdag kl. 08:30, hvor det 132 mand store felt er fordelt over både Tour Course og Stadium Course. Du kan følge med LIVE her.

Du kan se starttider for første og anden runde af Mediter Real Estate Masters her.