Svensk sejr ved Indoor Golf Group Championship

Adam Guedra vandt Indoor Golf Group Championship med en runde i 65 slag, fem under par på PGA National i Florida.

Svenske Adam Guedra sikrede sig sejren ved Indoor Golf Group Championship efter en fornem runde i 65 slag, fem under par. Mathias Gladbjerg og Oliver Percy Smith sluttede på en delt andenplads. 

Også danske Andreas Hillersborg, Bjørn La Cour Søborg, Oliver Suhr og Keen Bernberg brød par på den krævende PGA National i Florida, men kunne altså ikke hamle op med vinderen. 

Adam Guedra var derfor både glad og taknemmelig, da sejren var en realitet.

– At have mulighed for at konkurrere indendørs en vinter der er påvirket af Corona, er fantastisk for både os professionelle og de bedste amatører, startede Adam Guedra.

– Jeg vil gerne sige stort tak til ECCO Touren, Trackman og til Indoor Golf Group for det fine initiativ med at starte Virtual Spring Series op og give os en chance for at forblive skarpe og konkurrencedygtige henover vinteren og foråret, sluttede den glade vinder. 

Du kan se resultatet af Indoor Golf Group Championship her

Ny udfordring starter i dag – Great Northern
Allerede fra i dag har Adam Guedra mulighed for at bygge videre på den fine form, når anden afdeling af ECCO Tour Virtual Spring Series indledes. 

I denne turnering gælder det TRACKMAN Virtual Championship, der afvikles på verdensklassebanen på Great Northern. Feltets knap 130 spillere har nu frem til onsdag i næste uge til at afvikle deres turneringsrunde på en valgfri TRACKMAN hvor som helst i verden, de befinder sig.

Igen er præmiesummen 100.000 kroner, og så vil TRACKMAN Virtual Championship for alvor give os en indikation af, om Adam Guedra kan stå distancen og kvalificere sig til Europa Touren i HimmerLand.

Europa Tour og Challenge Tour pladser på højkant
Indoor Golf Group Championship var den første af tre turneringer i ECCO Tour Virtual Spring Series. På en samlet rangliste tællende alle tre turneringer får den bedste spiller en invitation til Made in HimmerLand by FREJA til maj, og kan således få en unik optræden på Europa Touren side om side med nogle af Europas største stjerner. 

Derudover får de tre bedste professionelle på ranglisten samt den bedste amatør en invitation til Challenge Touren i Esbjerg, når Made in Esbjerg by FREJA og Total gæster den vestjyske golfperle.

Pengepræmier:

Her er fordeling af pengepræmier for Indoor Golf Group Championship, hvis du vil se ranglisten kan du klikke her